Restaurant Suyderoogh bied een ieder gezellig uit eten op een bijzondere locatie, Het restaurant is ruim, met prachtig uitzicht vanuit de serre op het Nationaalpark Lauwersmeer. Wij zijn gastvrij en ook de hond is welkom, hiervoor is een deel van het restaurant gereserveerd.

U kunt kiezen uit een ruime viskaart, aangevuld met een keur aan vleesgerechten, waarbij rekening word gehouden met (glutenvrij) dieet en de wensen van vegetariers/veganisten.  De menukaart vindt u hier

Naast de menukaart kunt u ook reserveren voor een gourmet-, steengrill-, barbecue- of wokarrangement of bijvoorbeeld een kaasfondue, De meeste van deze arrangementen zijn vanaf 2 personen en ook te bestellen via de afhaalservice. Voor een uitgebreide toelichting gaat u naar de pagina tafelarrangementen

En het kerstmenu 2021 is bekend. Nieuwsgierig? Klik op de knop KERSTMENU (hieronder) en neem contact op voor meer info of een reservering. 

I.v.m. de coronavoorschriften van de overheid is reservatie verplicht. Wilt u weten of er plek is of direct reserveren? Bel dan 0519 349 314 om te reserveren - graag tot snel!

Purple Bells