top of page

Zelfstandig werkend kok en/of sous-chef keuken 

WAT BIEDEN WIJ 

· Natuurlijk gewoon een hele leuke en uitdagende baan.

· Een goede werk-/privé balans (met werktijden die liggen tussen 11:00 en 21:00).

· Ruimte in het rooster voor hobby en sport.

· Een gezellig en vlot team met fijne collega’s.

· Een mooie en nieuwe werkplek in een hele sfeervolle omgeving.

· Een plek waar jouw ideeën in initiatieven worden gewaardeerd.

· Aandacht voor jouw ontwikkeling en scholing.

· Om te beginnen een contract van 38 uur per week voor bepaalde tijd. Wel nadrukkelijk met de wens om een vast dienstverband met jou aan te gaan.

· Marktconform salaris volgens CAO Horeca.

· Vakantiegeld 8%

· Tegemoetkoming in de reiskosten als je meer dan 10 kilometer van Suyderoogh woont.

·HOE ZIET JOUW FUNCTIE ERUIT

 

Dit horecabedrijf heeft veel te bieden. We hebben gasten vanuit het naastgelegen vakantiepark Landal Natuurdorp Suyderoogh. Tevens komen hier veel gasten uit de regio, vakantiegangers en dagtoeristen. Als onderdeel van het keukenteam maak je de mooiste en lekkerste dagverse gerechten tijdens de lunch en diner. Veel groepen komen langs om te bowlen vaak met een buffet erbij. Soms zijn er vergaderingen of bruiloften. Meer dan genoeg uitdaging en variatie dus voor jou als zelfstandig werkend kok! Daarnaast ben je verantwoordelijk voor je eigen parti, doe je bestellingen, maak je mise-en-place en denk je graag mee, bijvoorbeeld over nieuwe ideeën voor onze menukaart.

 

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU

·Natuurlijk heb jij een koksopleiding gevolgd, heb je al enige werkervaring opgedaan en heb je kennis van HACCP &

allergenenwetgeving. Maar we vinden het vooral belangrijk dat liefde voor het koksvak en het gevoel voor ambacht in je bloed zitten! Bij Suyderoogh staat gastvrijheid voorop. Jij begrijpt dat jij daar met jouw werk als zelfstandig werkend kok een belangrijke bijdrage aan levert. Met jouw proactieve werkhouding en enthousiasme ga je altijd voor kwaliteit. Je kunt goed zelfstandig werken, maar hebt ook plezier in het samenwerken met je team. Daarnaast ben je serieus in je werk, maar houd je op zijn tijd ook zeker van een lolletje! Want, een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd, toch?

HOE KUN JE REAGEREN

Als je meer informatie wilt kun je altijd bellen met mevr. Ina Buitjes (eigenaresse) via 0519 349 314 of stuur een email naar suyderoogh@hotmail.com en wij nemen daarna contact met je op.

goeie achtergrond.PNG
Restaurant, Party- en bowlingcentrum Suyderoogh
bottom of page