top of page

Algemeen technisch medewerker (incl bootverhuur)

WAT ZOEKEN WIJ

Enthousiaste medewerker (m/v) die van gevarieerd en uitdagend werk houd. Wat doe je zoal? Een van de taken is het verzorgen van de huurvloot, en de uitgifte van de bootjes. Leuk werk, direct contact met gasten en lekker buiten werken. Een andere taak is het onderhoud van de bowlingbanen, weer iets heel anders maar net zo leuk. Natuurlijk word je ook op dit gebied eerst ingewerkt, want het is vrij specialistisch werk. Daarnaast doe je periodiek onderhoud van de apparatuur op het bedrijf, en dat varieert van het onderhoud van de koel- en vriescellen tot de softijsmachine en koffie apparaten. Of het repareren van een deurkruk, een kapotte lamp, een loszittende wc-bril enz enz. En voor wie het leuk vind: het bijhouden van de bedrijfssite, de internetkassa's, het online bestelsysteem en klussen in het algemeen zoals bijvoorbeeld het leggen van een vloer of plaatsen van een schutting. Kortom, leuk, gevarieerd en uitdagend werk.

WAT BIEDEN WIJ 

· Natuurlijk gewoon een hele leuke en uitdagende baan.

· Een goede werk-/privé balans (met werktijden die liggen tussen 11:00 en 21:00).

· Ruimte in het rooster voor hobby en sport.

· Een gezellig en vlot team met fijne collega’s.

· Een mooie en nieuwe werkplek in een hele sfeervolle omgeving.

· Een plek waar jouw ideeën in initiatieven worden gewaardeerd.

· Aandacht voor jouw ontwikkeling en scholing.

· Om te beginnen een  parttime contract en na verloop van tijd is een vast contract van 38 uur per week voor (on)bepaalde tijd bespreekbaar.

· Marktconform salaris volgens CAO Horeca.

· Vakantiegeld 8%

· Tegemoetkoming in de reiskosten als je meer dan 10 kilometer van Suyderoogh woont. 

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU

·Een enthousiaste, flexibele en leergierige instelling gekoppeld aan de nodige ervaring met onderhoud. Vakdiploma's zijn een plus. Onderhoudstaken zijn eventueel ook te combineren met keuken- en andere taken.

HOE KUN JE REAGEREN

Als je meer informatie wilt kun je altijd bellen met mevr. Ina Buitjes (eigenaresse) via 0519 349 314 of stuur een email naar suyderoogh@hotmail.com en wij nemen daarna contact met je op.

bottom of page