top of page
20210310_181634.jpg
1584-logo-56c1afd957bcae1e8503e6d029ed00
dakrskypark.jpg

De omgeving

 

Restaurant & Partycentrum Suyderoogh ligt op een unieke plek aan de Groninger kant van het Lauwersmeer, direct naast het Landal Greenpark Suyderoogh. In de video hieronder een korte sfeerimpressie van de omgeving van het restaurant.

 

Het Lauwersmeergebied is een spectaculair natuurgebied en bestaat uit een wildernis van water en eilandjes, bos, rietvelden en ruige graslanden. Daar, op de grens van Groningen en Friesland,  broeden ruim 100 vogelsoorten en overwinteren elk jaar tienduizenden ganzen. In het voor- en najaar, tijdens de vogeltrek, is het vogelfeest het grootst. Daar kunt u op één dag 30.000 brandganzen zien overvliegen.  In het gebied grazen Schotse Hooglanders en galopperen de Konikpaarden. Het Lauwersmeer is ook zeer aantrekkelijk voor o.a. (kite)surfers, vissers, fietsers en wandelaars. 

Uw hond vindt het hier minstens zo mooi. Direct naast Suyderoogh ligt een van de mooiste honden losloopgebieden in de regio. In de galerie meer foto's en filmpjes van Suyderoogh en omgeving. Wij wensen u een fijne tijd in ons bijzondere Lauwersmeergebied.

Namens team Suyderoogh.

Ons aanbod

In het ruime sfeervolle restaurant van Suyderoogh kan iedereen terecht, van gezellig dineren tot high-tea of een topfeest en partijen tot 200 personen. U kunt barbecueën, gourmetten, vlees- kaasfonduen of steengrillen en met de kinderen word natuurlijk ook rekening gehouden. De kaart bestaat uit vlees en (veel) vis gerechten, een vegetarische en veganistische kaart - laat uw dieetwensen weten en we houden er rekening mee.

 

Suyderoogh biedt meer: u kunt bowlen, geweldige feesten organiseren en gewoon lekker genieten van de weidse vergezichten over het Lauwersmeer - vanuit uw stoel of loungebank. De vossen en reeën laten zich met een beetje geluk zien, terwijl u op het terras of in de serre zit. 

Wij ontvangen u graag in Suyderoogh!

Restaurant- en bootverhuur Suyderoogh

Party- en Bowlingcentrum Suyderoogh

Van onze gasten

"We hebben heerlijk gegeten! We zijn hier 1 weekend per jaar. Dus zeker tot volgend jaar!"

 

Groeten uit de Betuwe

"Mooie en leuke boottocht gemaakt. Heerlijk broodje daarna genuttigd. Het is voor herhaling vatbaar! Dank!"

 

Groet vanuit Bedum

"Het was heel leuk ik ben 10 jaar geworden bowlen!!!! leuk! marieke cas en jet"

goeie achtergrond.PNG
Restaurant, Party- en bowlingcentrum Suyderoogh
bottom of page